Mijn naam is Marion Korenromp-Herder, ik ben geboren in 1960 en heb, met tussenpozen van een aantal jaren, altijd in Raalte gewoond. Voor velen dus een Raalter gezicht en misschien wel een bekende.

Ik ben getrouwd met mijn steun en toeverlaat Frank, samen hebben we drie kinderen gekregen.

In mijn werkzame leven heb ik een praktijk Nabij en ben ik psychosociaal therapeut en verliesbegeleider. Naast de ‘zware’ gesprekken komen veelal ook vele mooie hartverwarmende momenten voorbij in de begeleiding.

Deze hartverwarmende momenten mogen tot bloei komen in het planten van een boom. Dat is waar mijn hart heel blij van wordt.

Ik hoop dan ook dat dit mooie initiatief nieuwe herinneringen maakt voor velen in de gemeente Raalte.

Voor u ben ik het aanspreekpunt via ons mailadres.

Mijn naam is Ellen Overweg, moeder van 3 jonge mannen. Tevens sta ik voor Ellen Overweg Uitvaart.

Leef, lach, heb lief……. sta stil, denk na…. ook over jouw uitvaartwensen.
Voor mij staat een boom voor iets oer sterks, diepgeworteld, troostend en rust.

Ik hoop dat er veel mooie sterkte bomen mogen groeien op deze weide met prachtige hartverwarmende herinneringen en wensen.

Wie is Willeke Kruise? Reislustige levensgenieter, getrouwd met Erik, moeder van drie jongens en bonusmoeder van drie meiden.

Als ritueelbegeleider bij afscheid en als trouwambtenaar mag ik mensen bijstaan bij een belangrijk levensmoment. Daarvoor voer ik mooie gesprekken met veel verschillende mensen.

Het bijzondere daaraan is dat ik allerlei persoonlijke levensverhalen hoor. Verhalen die me er keer op keer op attent maken hoe belangrijk het is te genieten van het leven en stil te staan bij al het moois dat het leven ons te bieden heeft, om de mooie momenten te koesteren.

Dat we met de Hartverwarmende Weide de wens om een belangrijk levensmoment te markeren kunnen realiseren vind ik dan ook geweldig!